Storage til din digitale transformation

Skal din virksomhed kunne følge med i den hurtigt voksende digitale økonomi, kan I blive nødt til at optimere driften i forhold til de workloads, der kræves af moderne applikationer.

I takt med, at mængden af data eksploderer, spiller storage og nem adgang til data en større rolle end nogensinde før. Storage-administratorer i din virksomhed arbejder flittigt med at styre de forskellige storage-løsninger for at sikre, at applikationer med adgang til jeres storage kører som smurt. Det giver god forretningsmæssig mening at give disse medarbejdere de bedste værktøjer til at udføre deres job.

HPE Backup

Reducerede omkostninger

Du kan optimere din IT, så du opnår mere effektiv drift, agilitet og et optimeret service forecast – og det med reducerede omkostninger.

Vi kan hjælpe dig med en intelligent løsning til dine workloads.

Fleksibilitet til din IT-infrastruktur

Dell EMC storage giver unikt tilpasningsdygtige infrastrukturplatforme, der supplerer og udvider dine eksisterende investeringer. Kombinér fordelene ved banebrydende storage hardware med fleksibiliteten og enkelheden ved moderne software design, og få hidtil uset frihed til at udvikle din IT og holde trit med en verden i hastig forandring.

  • Datadrevet design - Performance-optimeret, forenet arkitektur, til ethvert workload
  • Intelligent automatisering - Programmerbar infrastruktur simplificerer management, DevOps og mere
  • Tilpasningsdygtig arkitektur - Hastighed og workload-mobilitet sikrer valgmuligheder, forudsigelighed og beskyttelse af dine investeringer

CloudIQ sikrer indsigt i din infrastruktur, hvor som helst og når som helst

CloudIQ er det management værktøj, der bruges til at overvåge storage-systemer. Via CloudIQ får du indsigt i din IT-infrastrukturs tilstand når som helst og hvor som helst, så du altid er på forkant med dine brugers oplevelse.

CloudIQ er mere end en simpel monitoreringsløsning: den har evnen til at generere forudsigende analyser ved brug af Machine Learning (ML) som ser på historiske data om systemerne, og tilbyder best practice og tillært viden.

Cloud-baseret monitorering og avancerede analyser til dit datacenter

CloudIQ kombinerer AI med menneskelig intelligens for at kunne give storage-administratorer den vigtige information, som de har brug for til hurtigt at kunne handle og styre deres Dell EMC-miljø mere effektivt. Proaktive indsigter og performance-analyser hjælper med at:

  • Reducere risici ved at benytte avancerede analyser der pin-pointer afvigelser og påvirkninger på performance i et miljø, så brugere kan fokusere på hurtigere troubleshooting.
  • Planlægge forud for forretningens behov og undgå afbrydelser med fuld kapacitets-projektioner og detektion af afvigelser.
  • Forbedre produktivitet hos medarbejdere og infrastruktur med transparens og øjeblikkelig time-to-value.
CloudIQ infrastruktur

CloudIQ gør IT-management nemmere

Med CloudIQ har du 24/7 indsigt, som sikrer dig nemmere og hurtigere beslutninger, samt sparer dig tid og penge. Med kritisk information let tilgængelig via en desktop eller mobil app, giver CloudIQ dig den nødvendige viden til at fremskynde troubleshooting og holde dig på forkant med forretningens behov.

CloudIQ

Indsigt
CloudIQ’s Proactive Health Score giver dig en nem oversigt over udfordringerne på tværs af dit miljø og prioriterer dem, så du nemt kan forstå de største risici og hurtigt skride til handling.

Predictive Analytics
Ved brug af Machine Learning kan analyser af performance anormaliteter og påvirkninger bruges til at zoome ind på de hændelser der har påvirket miljøet, og som har brug for at blive løst. Dette sikrer at brugere kan pin-pointe afvigelser og accelerere troubleshooting.

Forretningsplanlægning
Undgå kortsigtet datautilgængelighed med detektion af kapacitetsanormaliteter og planlæg forretningsbehov og budgetter med kapacitet forecasting.

Storage til dit behov

CloudIQ understøttes på PowerMax, PowerStore, PowerScale, PowerVault, Unity XT, XtremIO, SC Series, VxBlock, og Connectrix switches.

Dell Powerstore 800

PowerStore

Dell Powermax 800

PowerMax

Dell Unity 800

Unity

JA TAK, jeg vil gerne vide mere

Vi kan hjælpe dig med en intelligent løsning til dine workloads. Book et uforpligtende møde med os, hvor vi kan tale om dit fremtidige behov for storage.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og aftaler nærmere... så er det gjort.

Claus Andersen

Palle Gram
Sales Manager, New Bizz
pbg@danofficeit.com
Mobil 27250332

Dell Technologies - Titanium Partner

Tak for din interesse

Vi kontakter dig og får en uforpligtende snak om en storage-løsning.