Backup in a Box

Simplificering af backup med AI

Af Klaus Jensen, Commercial Account Executive, Commvault Danmark

Tilgængelighed til data har aldrig været vigtigere end nu. I en verden fyldt med forandringer må mange virksomheder være mere innovative, vækste og være beredt på mere konkurrence i et omstilleligt marked. Derfor er det også et krav, at IT sørger for tilgængelighed på alle tider af døgnet på tværs af hele infrastrukturen, hvorvidt workload er placeret lokalt, hos en service provider eller i et multi-cloud miljø. Hos Commvault tror vi på, at vi står stærkere med kompetente samarbejdspartnere, hvor vi kan drage fordel af hinandens spidskompetencer. Derfor har Commvault, HPE og Danoffice IT skabt et nyt koncept, som vi kalder: Backup in a Box. Backup in a Box håndterer de forhøjede krav til tilgængelighed – helt enkelt og direkte implementerbart!

Automatiseret, proaktiv kunstig intelligens

AI er ikke kun til selvkørende biler og robotter. AI er næste skridt på vejen til at gøre ultrakomplekse opgaver forståelige og til at reagere på direkte. Kunstig intelligens kan monitorere kontinuerligt samt opsamle viden, det menneskelige øje enten ikke ser eller ville skulle bruge væsentlig længere tid på at opfange. AI i Commvault’s platform er ikke kun begrænset til at forbedre din backup og restore performance. Softwaren detekterer også mønstre på tværs af hele dit miljø: Change rate mønstre, workloads mønstre osv. Men endnu vigtigere, Commvault kan identificere afvigelser og anormale mønstre, aktiviteter i dine backup og restore jobs. Og naturligvis alarmere dig, så du hurtigt kan afhjælpe problemet. Backup in a Box bliver med kunstig intelligens et selvkørende system, der tilpasser sig dine behov.

Commvault tilføjer AI til softwaren ved at implementere machine learning algoritmer, der konstant analyserer dine backup og de restores, du foretager dig. Hvis et specifikt backupjob kører langsomt, vil Commvault softwaren automatisk prioritere og justere backup schedules, så du overholder dine SLA-krav.

På samme måde som Commvault-softwaren har HPE deres SaaS-platform, InfoSight, som overvåger infrastrukturen konstant og forudser problemerne, før de opstår. Ved at benytte HPE Infosight bliver 86% af alle problemer løst, før brugerne overhovedet opdager, at der er et problem. InfoSight-databasen tilbyder en helt enestående erfaring på markedet, i og med at den de sidste ti år har opsamlet millioner af anonymiserede data hvert sekund, har delt ud af den indsigt, som dataanalyserne har givet, og på den måde har kunnet give brugeren et forspring i en proaktiv hverdag.

Ved hjælp af kunstig intelligens er det muligt automatisk at opspore mønstre på tværs af vores kunders infrastrukturer og finde frem til andre lignende sager; det være sig ondsindede angreb eller andre kilder til datatab. På den måde kan vi reducere datatab og sikre, at oppetiden opretholdes. Der er konstant overvågning af miljøet, og der bliver automatisk genereret en notifikation, hvis et anormalt mønster observeres.

”Backup in a Box”

Backup in a box leverer det bedste fra 2 verdener: Commvault’s beskyttelsesplatform, hvor b.la. AI, Machine Learning, avanceret indeksering og en simpel workflow-motor er en naturlig del af platformen. Og HPE’s brede portefølje, med fokus på at udvikle intelligente løsninger, uanset om workload ligger i datacenteret, på kanten af netværket eller i Cloud-løsninger.

Backup in a Box giver følgende fordele:

  • Færdigt backupkoncept, som er let at implementere
  • Optimeret performance
  • Kunstig intelligens til både hardware, software og backup – der giver proaktiv monitorering og alarmering, anbefalinger og rådgivning på tværs af alle data og workloads
  • En enkel platform til fuld beskyttelse af alle dine data, uanset om det er virtuelt, fysisk, cloud- eller Microsoft 365-baserede data
  • Verdens mest sikre server til databeskyttelse.

Partnerskab med synergi

HPE har en bred portefølje af servere, som blandt andet er kåret som verdens sikreste og har høstet stor anerkendelse for intelligensen på deres SaaS-platform, InfoSight. Den globale dataopsamling på tværs er baseret på millioner af data opsamlet hvert sekund og giver vores kunder en enestående fordel til at automatisere og simplificere trivielle opgaver og sikre data.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) er den førende globale leder indenfor teknologi med fokus på at udvikle intelligente løsninger, uanset om workload ligger i datacenteret, på kanten af netværket eller i Cloud-løsninger. Flere af HPE’s platforme har bragt teknologivirksomheden i en førerposition hos både Gartner og ved CRN Awards.

Commvault er for ottende år i træk kåret af Gartner til den bedste platform i branchen. Og af Forrester Waver som den bedste data management (backup & recovery) producent. Læs hele Gartner rapporten her eller læs hele Forrester rapporten her.

Tilbage til forsiden

JA TAK, jeg vil gerne vide mere

Book et møde nu og få ro i maven – der skal så lidt til for at være på den sikre side. Lad os få en snak om, hvordan du kan sikre din virksomheds data på den bedste måde.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og aftaler nærmere... så er det gjort.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig og får en uforpligtende snak om vores unikke Backup in a Box koncept.

Venlig hilsen Danoffice IT